17 Mayıs 2014 Cumartesi

F5 A Sınıfı Amfi ( Mini )

                         Konuya yabancı olanlar lütfen önceki F5 amfinin içeriğini okuyunuz.
                 Who are not familier with the thread please take a look at the previous F5 thread.

  Amfiyi mini diye adlandırmamın amacı kesinlikle teknik bir değişiklikten dolayı değil,sadece sahibinin istekleri doğrultusunda olabildiğince küçük boyutlarda üretim yaptığımdan dolayıdır. Amfi yine daha öncekilerde olduğu gibi pure class a olarak çalışmaktadır.Çıkış gücü 25w kanal başıdır.
There is no inferiror intention to call it F5mini , its just because of the desire of its owner, he want an F5 in a small size and i made so called pocket size pure class a amplifier. 


 Amfi resimlerdende anlaşılacağı üzere power amfi olarak üretilmiştir ve bir pre amfiye ihtiyacı var.Deneyimlerim sonucu en uygun pre amfinin lambalı pre amfiler olduğuna karar verdim.
As the pictures indicate the amplifier is an power amplifier and needs an preamplifier to control it, over my experience on F5 amplifier i can say tubepreamplifier fit best to the F5.



Giriş hassasiyetinin 1.5 v-rms olması amfinin tam güç verebilmesi için girişine 1.5v verilmesini gerektiriyor bunu sağlamak içinde en uygun ürünler yüksek çıkış voltajlı lambalı preamfiler olacaktır dahası lambalı amfi saundunu F5 de dinlemek çok başka birşey.
An high gain tube preamplifier easly can feed the F5 because F5 harness 1.5v input voltage at full power.



                           Daha önceden boyutları hakkında bilgi vermek amacıyla çekilmiş bir resim
                                             




Teknik Özellikler
Technical Spesifications

Input Impedance 100 Kohm
Power  25 watt-RMS /8ohm
input sensitivity 1.5v
gain 15.3 dB
weight 15kg
Dimensions  33-25-15 cm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder